Άγιος Ιωάννης

Ο Άγιος Ιωάννης είναι μια γραφική παρθένα παραλία, που αποτελείται από τρία μικρά τμήματα. Βρίσκεται στις όχθες του ομώνυμου κόλπου, στο δυτικό τμήμα του νησιού, κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη (Άγιος Ιωάννης). Όντας απρόσιτη, αυτή η παραλία δεν είναι ποτέ γεμάτη με ανθρώπους, κάτι που θα προσελκύσει όσους αναζητούν προστασία της ιδιωτικής ζωής και θέλουν να απολαύσουν την όμορφη φύση και την καθαρή ζεστή θάλασσα στην ιδιωτικότητα.

Η περιοχή της παραλίας του Αγίου Ιωάννη είναι καλυμμένη με ψιλή άμμο και περιβάλλεται από ψηλούς λευκούς βράχους από όλες τις πλευρές, οπότε δεν υπάρχουν ούτε δυνατοί άνεμοι ούτε ψηλά κύματα. Το νερό στον κόλπο είναι καθαρό, με το απίστευτο σμαραγδένιο χρώμα. Οι γύρω λόφοι καλύπτονται από βλάστηση, η περιοχή της παραλίας είναι πλήρως ανοιχτή και δεν έχει φυσική σκιά. Μπορείτε να πάρετε ένα αυτοκίνητο σε ένα μέρος της παραλίας, αλλά αν θέλετε να φτάσετε στα άλλα, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα στενό μονοπάτι κατά μήκος βραχώδεις γκρεμούς. Ο εναλλακτικός και πιο βολικός τρόπος για να φτάσετε στην παραλία θα είναι μια θαλάσσια περιήγηση με σκάφος ή σκάφος.

Η παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι απομονωμένη, χωρίς τουριστική υποδομή. Σχεδιάζοντας τις διακοπές εδώ, θα πρέπει να πάρετε ό, τι χρειάζεστε από το σπίτι. Η επίσκεψη στην παραλία το βράδυ θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφα ηλιοβασιλέματα.